“Wij sluiten aan bij Muzikaliaan” zeer geslaagd

Wat een enthousiasme, wat een talenten, wat een sfeer. Woensdag 19 en donderdag 20 april stonden alle kinderen van basisschool de Liaan te stralen op het podium in het Kerkeböske in Helden, waarbij ze werden begeleid door de fanfare.
Na 6 weken lang muziekles te hebben gekregen van de vakleerkrachten muziek Petra Manders en Anne de Graef konden ze eindelijk aan alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s laten zien wat ze geleerd hadden.
Van het klassieke Ode an die Freude tot Hoempapa, het zingen en rappen van eigengemaakte liedjes op bekende popnummers tot het bespelen van een trompet. Het gebruik van boomwhackers, fietsbellen en echte trommen. Het was genieten voor het publiek wat in grote getale was gekomen.
Opmaat Muziekschool, Fanfare St. Cecilia en Basisschool De Liaan zijn een aantal weken geleden deze bijzondere samenwerking aangegaan. Het resultaat mocht er zijn.
Een groot woord van dank aan de gemeente die dit project mede mogelijk heeft gemaakt door het verstrekken van een subsidie. Wethouder Ronald van Kessel sprak de zaal kort toe en gaf aan dat het o zo belangrijk is dat kinderen al jong in aanraking komen met muziek.

[slickr-flickr id=’130371397@N06′ type=”slideshow” captions=”off” size=”large” delay=”5″ search=”sets” set=”72157680931192871″]
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.