Op weg met Muziek

Muziek is mooi, verrassend en gezellig. Samen muziek maken in de klas of na school verbindt kinderen en verstevigt de onderlinge band. Als je muziek maakt, leer je, je beter te concentreren en zal je vaak ook op andere schoolvakken je beter ontwikkelen. Woon je in Helden, dan kun je vanaf groep 4 direct na schooltijd (vanaf 14.15 uur) blokfluit leren spelen. Wij noemen dat:  “Op weg met Muziek !”.

In “Op weg met Muziek” leer je dus met een blokfluit de beginselen van het muziek maken en ontdek je hoe leuk het is om dat samen met kinderen van je eigen school/klas te doen. Er wordt op een leuke manier een goede basis gelegd als je later zelf muziek wilt maken, hetzij op blaasinstrument, slagwerk, of  zingen. Dus heb je zin om muziek te leren maken, dan is “Op weg met Muziek” de beste opstap om dat te leren. En wat ook heel leuk is? Buiten de lessen om kun je optreden voor een groot en enthousiast publiek. En wat is er mooier dan wanneer mensen naar je komen luisteren!

De lessen “Op weg met Muziek” vinden (onder voorbehoud) plaats op BS De Liaan, Pastoor Knippenberghstraat 29 in Helden. Afhankelijk van de belangstelling, vangt de eerste groep aan om 14.15 uur. De tweede groep begint om 15.00 uur.
Het lesgeld bedraagt € 95.00. Daarvoor ontvangt je 35 weken muziekles, een blokfluit en lesboek. Een muziekstandaard (tafelmodel) wordt in bruikleen gegeven en moet aan het einde van het jaar weer worden ingeleverd.

Start van de lessen is in september, direct na de zomervakantie.

Reacties zijn gesloten.