Individuele muziekles

Met de muzieklessen “Op weg met Muziek” heb je al de eerste stappen gezet op de muzikale toonladder. Wil je meer en samen met andere kinderen muziek maken, dan zijn de individuele muzieklessen iets voor jou. Je kan kiezen uit verschillende blaasinstrumenten, zoals trompet, bugel, hoorn, saxofoon, schuiftrombone, tuba, of slagwerkinstrumenten zoals trom of mallets.
Na een paar maanden kun je samen met andere leerlingen muziek maken in het leerlingenorkest van Jeugdorkesten Peel en Maas.

Heb je om welke reden dan ook nog geen beginnerscursus gehad (“Op weg met Muziek”) dan blijft het even goed mogelijk met individuele muzieklessen te starten. De opstart kan dan iets langer duren, maar het resultaat is hetzelfde.

De individuele lessen leiden op tot landelijk erkende diploma’s A tot en met D en worden gegeven door vakbekwame docenten.
Het aantal lessen bedraagt 35 en het opleidingsjaar loopt gelijk met het schooljaar, dus van 1 augustus tot 31 juli.
Voor de opleiding tot en met het B-diploma wordt  20 minuten per week les gegeven.. Voor de C en D cursussen bedraagt de lestijd 25 minuten per week.

Een blaasinstrument of een (oefen-)trom wordt beschikbaar gesteld door Fanfare St. Cecilia Helden voor zover die beschikbaar is.

Reacties zijn gesloten.